Koiraharrastukseni alkoi vuonna 1978 jolloin hankin ensimmäisen koirani labradorinnoutaja uroksen, Alfamiikan, ”Amin”
Amin kanssa harrastin kaikkea mahdollista näyttelyistä metsästyskokeisiin ja tottelevaisuuteen.
Ami saavutti SF MVA & TVA arvot. Amin kohdalla suurimpana saavutuksena pidän Kotkassa Spanieleiden, Noutajien ja Palveluskoirien erikoisnäyttelyssä saavutettua BIS 2:sta.

Vuonna 1982 hankin labradorinnoutaja nartun Topdream´s Ocean Pearlin,”Katin” kennelistä jossa toimin silloin kennelpoikana. Kati sai näyttelystä 2 sertiä, tokossa käytiin alokasluokka läpi, taipparit 9kk:den iässä läpi (ollen kokeen paras koira), Noutajien metsästyskokeista NUO1 ja  AVO1, jota pidän ehkä Katin parhaana saavutuksena, unohtamatta kuitenkaan useita luokkavoittoja club showsta. Kilpailin Katin kanssa myös metsästyskokeiden voittajaluokassa, mutta armeija tuli väliin ja vei minut sotakoiraohjaajaksi Niinisaloon .

Aloin vetää myös koulutuksia Uudenmaan Nuuskuille v.1981 ja jatkoin sitä vuoteen 1991. Samalla vedin koulutuksia myös Helsingin Kennelpiirille & Kenneljunioreille, olin aktiivisesti mukana myös heidän nuorisotoiminnassaan (mm. vetäjänä leireillä, nuorisojaoston puheenjohtajana, Match show tuomarina jne..). Samaan aikaan hankin kehäsihteeri oikeudet ja toimin liikkeenohjaajana tokokisoissa sekä esitin lukemattomia eri rotuisia tuttavieni ja ystävieni koiria.

Starfish´s kennel nimen sain v.1980 ja ensimmäinen Starfish´s pentue syntyi 1985 Katille, jossa oli 5 keltaista ja 3 mustaa pentua. Isänä pentueelle oli kuuluisa KANS & POHJ MVA.NV-78 Licithas Blizzard. Pentueesta  uros Starfish´s Seat Man kävi menestyksekkäästi näyttelyssä ollen mm. isossa (yli 100 koiran) rodun erikoisnäyttelyssä englantilaisella tuomarilla ROP3, vieden sertin ja voittaen kaikkien yllätykseksi jopa sen aikaiset multi championit.
Pentueen Starfish´s Small Pot oli vielä ainakin kesällä 2000 hengissä, kunnioitettavan
16 vuoden iässä!

Tieni labradorejen kanssa päättyi siihen, kun Katin isältä, Kupros Kassidyltä, alkoi löytyä PRA tapauksia jälkeläisistään, joten luovuin linjani jatkamisesta ja päätin hankkia kauan ihailemani rodun, Irlanninvesispanielin.

Vuonna 1987 pitkän harkinnan ja etsimisen jälkeen hankin ensimmäisen Irlanninvesispanielini Shannonlee Teaselin ”Tiisulin”  Englannista Joyce Webbiltä, Shannonlee kennelistä. Tiisuli oli hauska, tosi persoonallinen, tähän asti omistamistani koirista se "elämäni koira", jalostukseni kunnioitettava kantanarttu. Tiisulin kanssa harjoittelin agilityä, näyttelyistä saavutettiin SF MVA arvo ja EV-91. Teimme historiaa, kun Tiisuli osallistui ensimmäisenä Irlanninvesispanielina Suomessa spanielien metsästyskokeisiin. Tiisuli osoittautuikin luontaiseksi, erinomaiseksi ja väsymättömäksi metsästyskoiraksi, joka on kiitettävästi periyttänyt käyttöominaisuuksiaan kasvateilleni.

9.4.1990 Syntyi 1. Irlanninvesispanieli pentueeni, joka oli kaiken kaikkiaan toinen Suomessa syntynyt IWS pentue (edellinen v.1975) ja tästä lähti Suomessa rodun kasvatus elpymään uudestaan. Isäksi lainasin Tanskasta Kans & DK & Fin MVA Sieger´s Baron of Bassetsin "Chivaksen" josta tein sen täällä ollessa FIN MVA:n ja KANS MVA:n. Pentuja syntyi 10, joista 6-7 vkon ikäisenä sydänparvo tappoi 4. Pentueesta jätin itselleni nartun Starfish´s Taste of Shannonin ”Sankun”. Sankku aloitti loistavasti näyttelyuransa 8 kk ikäisenä Turun kansainvälisessä näyttelyssä ottamalla sertin ja ollen rotunsa paras sekä sijoittumalla ryhmässä viideneksi!!! Sankku saavutti myös Suomen muotovalion arvon ja oli Vuoden Voittaja –91. Myöhemmin Sankun lupaava näyttelyura jäi kuitenkin valitettavasti veljensä Turbon varjoon.

Eli samasta pentueesta on lähtöisin superkasvattini Starfish´s Tropical Storm, eli ”Turbo”. Turbo näytti tietä mitä kaikkea näinkin harvinainen rotu voi Suomessa saavuttaa: Useita BIS-voittoja, lukuisia ryhmäsijoituksia, vuoden lintukoiran arvo ym. Turbo tuskin jätti ketään kylmäksi ja toi erittäin paljon positiivista julkisuutta rodullemme.

Tästä pentueesta on tullut myös hyviä käyttökoiria, kuten Suomen ensimmäinen Jälkivalio Starfish´s Try Again ”Rölli”.

Syyskuussa 1991 saapui Suomeen Marion Hopkinssilta omia narttulinjojani varten hankkimani IWS uros: Mallyree Lord of the Wind ”Nero” jonka omistin yhteisomistuksessa Elina Mäkisen kanssa.

Vuonna 1992 syntyi Tiisulille toinen pentue, jonka isänä toimi Amerikasta lainaamani
Kans & USA &CAN & MEX & P.RICAN & FIN MVA Co-R´s Galway Bay O´Blu Max ”Golly” jonka valio riviin hankin meriiteiksi vielä FIN MVA:n ja KANS MVA:n. Tiisuli todettiin ultralla olevan tiineenä ja Golly pääsi lentämään takaisin kotiin. Kaikki ei mennyt kuitenkaan niin kuin piti. Synnytys alkoi ja 3 ensimmäistä pentua syntyi kuolleena, sen jälkeen synnytys keskeytyi ja saman tien lähdettiin lujaa eläinlääkäriin klo. 2.00. Keisarinleikkauksen tuloksena syntyi vielä yksi kuollut pentu, jonka jälkeen onneksi kuitenkin 2 elossa olevaa narttua ja 1 uros, joka osoittautui kivespuoleksi..
Kovanonnen pentueesta selviytyi kuitenkin 2 supernarttua Starfish´s A Kind of Magic ”Milla” ja Starfish´s Always Wet ”Cindy”. Molemmat erinomaisia rotunsa edustajia.

1993 syntyi Sankulle ja Nerolle 8 pennun pentue. Siitä on peräisin useita valiokoiria ja ryhmä voittajia joilla on myös käyttöominaisuudet hyvin tallella. Pentue on myös kaikista tasaisin tähän asti kasvattamistani pentueista.

Vuosi 1994 oli suuren surun ja hurjan menestyksen vuosi. Turbo niitti mainetta näyttelyissä, saavuttaen suurimmat BIS voittonsa, ollen vuoden lintukoira, sekä 3. menestyksekkäin näyttelykoira kaikista roduista. Starfish´s kasvattajaluokat menestyivät myös hyvin. Esitin monia BIS 1. kasvattajaluokkia sekä parhaimpana saavutuksena BIS 2 MV-näyttelyssä Bernissä.

Mutta sitten olikin suuren surun vuoro. Syksyllä vaikean sairauden vuoksi Nero jouduttiin lopettamaan, vain kolmen vuoden ikäisenä. Vasta 4-vuotias Turbo kuoli joulukuun alussa auton yliajamana menestyksekkään uransa ja elämänsä ollessa vasta alkumetreillä.

Sen jälkeen vietettiinkin aika hiljaiseloa Starfish´s rintamalla.
Vasta vuonna 1997 syntyi seuraava pentueeni. Päätin yhdistää ensimmäistä kertaa 2 omaa kasvattiani Starfish´s Rain Songin & Starfish´s A Kind of Magicin ja suuren ähellyksen tuloksena syntyi uskomattomat 14 pentua, joista 12 jäi henkiin. Näistä 2 pentua Starfish´s Find My Kozi ja Stafish´s Fireworks Mystic vietiin Amerikkaan ja Starfish´s Four Runner "Musti" Ruotsiin. Itselleni jätin Starfish´s Fallen Angelin ”Abbyn”. Molemmat Amerikassa olevat kasvattini ovat jo Amerikan valioita, ja pärjänneet erittäin hyvin muutenkin rapakon takana. Starilla on ollut jo pentuekin josta yksi myytiin Australiaan asti. Kozi on myös yhden pentueen isä. Musti on kerännyt ison kasan sertejä ja BIS sijoituksia sekä kunnostautunut erinomaisesti metsästyskoe puolella ja on myös yhden pentueen ylpeä isä.

Vuonna 1998 oli Helsingissä historiallinen Maailman voittaja näyttely jossa Starfish´s koirat menestyivät hienosti.

Vuonna 1997 Kati tuli elämääni ja hänen myötään myös rottweilerit. Kati hankki ensimmäisen rottweilerinsa Champhill Black Ballerinan "Itun" vuonna 1985. Hän toi mukanaan Suomeen Amerikassa kasvaneen 9 kuukautisen rottweiler uroksen Foxrun de la Roche di Ronnien vuonna 1991. Nurkkaniemen Katjuska "Kia" syntyi vuonna 1994 ja Ronin astutuspentu Rapatassun Inner Circle "Jeni" vuonna 1997.

Yhdessä hankimme Susannelta ja Magnukselta Ruotsista uusimmat Starfishiläiset: rottweiler tytöt ZuMa´s Allabahman "Pepin" ja ZuMa´s Quembran "Kipin"